Welkom bij mijn pagina met bijzondere links naar een aantal ideële organisaties, goede doelen, lokale en kleine ondernemingen. Wil je hier ook graag een link geplaatst zien, mail me dan.

 

Campagne van de VN ter bestrijding van de schrijnende fistelproblematiek van vrouwen in ontwikkelingslanden.
Directe medische hulp in noodgebieden.
Kleinschalige stichting die zich inzet voor kansarme jongeren in Oost-Afrika, middels het ondersteunen en helpen opzetten van mens- en milieuvriendelijke projecten.
Stichting die lokaal/regionaal dierenartsen opleidt op plekken waar mensen voor hun inkomen afhankelijk zijn van dieren. Om tegen lage kosten de dieren te behandelen maar vooral ook de eigenaars te leren beter om te gaan met hun dieren.
Bijzondere woonwerkgemeenschap aan de heuvelrand van Beek-Ubbergen. Prachtig voormalig klooster, met talrijke culturele, sociale en natuur & milieu activiteiten.
Bijzonder museum gewijd aan de herdenking van de verschrikkingen van het nucleaire bombardement op Hiroshima in 1945, en het voorkomen van verder gebruik van nucleaire wapens.
Juridische dienstverlening op het gebied van het ICT-recht, internetrecht en intellectueel eigendomsrecht.
Literair productiehuis in Nijmegen organiseert literatuurfestivals, maakt literaire voorstellingen, geeft workshops, publiceert boeken en begeleidt jonge schrijvers.
Beeld- & boekwerken, prachtig antiquariaat in Beek.
Diverse disciplines fysiotherapie, waaronder bekkenfysiotherapie, in Medisch Centrum Nijmegen-Oost
Stichting die zich inzet voor behoud van natuur en waardevolle gebouwen in de (voormalige) gemeente Ubbergen.
Uitstekende fietswinkel + reparaties, in Beek.
Prachtige camping in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën.
Vriendelijk bedrijf in Groesbeek levert aan de industrie, de bouw, overheidsinstellingen, winkels, musea, scheepswerven, kunstenaars en particulieren de meest uiteenlopende producten uit diverse kunststoffen.
Mooi samenwerkingslab voor wiskunde, fysica en aanverwante filosofie, begonnen door Urs Schreiber.
Mijn persoonlijke weblog over de valkuilen van spiritualiteit en spirituele bewegingen.

 

 

terug naar boven

Afbeeldingen en teksten © Franka Waaldijk 1982-2019, tenzij anders aangegeven. Met correcte toeschrijving is sharing op social media (waaronder websites en blogs) toegestaan voor persoonlijke niet-commerciële niet-politieke doeleinden. Klik voor privacy beleid.

facebook icon google plus icon